|      Telf.  0034 932 15 10 40

Com arribar?

ComoLlegarArticulo
 
Vindràs a veuren's en avió?
 
Taxi
Els taxis oficials de Barcelona són grocs i negres, i porten un llum verd a la part superior quan el servei està lliure. El preu del trajecte en taxi des de l’Aeroport Internacional del Prat a Barcelona és de 35€ aproximadament (s’haurà de pagar suplement per maleta). El temps que es triga fins a l’Hotel és d’uns 20 minuts, en funció del trànsit de la ciutat.
 
Aerobús
Aquest mitjà de transport realitza el recorregut directe entre el Aeroport del Prat i Plaça de Catalunya. Preu del bitllet: 5,65€/anada; 9,75€/anada i tornada. Pots comprar el teu bitllet al personal de la parada, en les màquines de venda automàtica o al conductor de l’autobús, en efectiu o amb tarjeta de crèdit. L’aerobús realitza el recorregut cada 10 minuts en funció de la Terminal i del dia de la setmana.
Un cop a Plaça Catalunya pot realitzar el trajecte fins l’hotel caminant pel famós Passeig de Gràcia, uns 10 minuts aproximadament. Si ho desitja pot utilitzar el servei de Bus urbà, la tercera parada del número 24 els deixa a Passeig de Gràcia amb Mallorca.
 
Tren
Existeixen trens regulars de Renfe des de l’Aeroport del Prat fins a varis punts de la ciutat de Barcelona. Passeig de Gràcia és un d’ells. Preu bitllet: 2,85€. La freqüència de trens és de aproximadament 25 minuts. Des de l’estació Passeig de Gràcia, el primer tren surt a les 05:40h i l’últim a les 22:40h. De l’Aeroport el primer surt a les 6:25h i l’últim a les 23:50h.
 
Vindràs a veuren's en cotxe?
 
Si arribes en cotxe des de Girona, Costa Brava o França, agafa la sortida AP7/E15 de peatge, i seguidament l’autopista C-33 direcció Barcelona fins a accedir a la ciutat per la ronda litoral; sortir en la sortida de Plaça de les Glòries/Gran Via, i després continuar per la Gran Via de les Corts Catalanes per a continuació poder girar a la dreta més endavant en el Passeig de Gràcia. En el carrer Mallorca girar a mà esquerra i seguir uns 50m fins al número 255.
 
Si arribes en cotxe des de Lleida, Saragossa o Madrid, agafa la A2/E90 de peatge (autovia nord-est), i entraràs a Barcelona per l’Avinguda Diagonal. Has de seguir fins a creuar-te amb Passeig de Gràcia i girar a mà dreta. A uns 300 metres trobaràs el carrer Mallorca, gires a mà dreta, i uns 50 metres més endavant trobaràs l'Hotel.
 
Vindràs a veuren's en tren o autobús?
 
Si arribes en tren, arribaràs a l’Estació Central de Barcelona-Sants, on arriben els principals trens nacionals e internacionals. En la pròpia estació, podràs trobar el metro urbà. Agafa la línea 5 en direcció Vall d’Hebrón, i baixa en la tercera parada, Diagonal. Ens trobaràs a tan sols dos minuts caminant, al número 255 del carrer Mallorca.
 
Coordenades GPS:
 
Latitud: 41.3930658
Longitud: 2.1615244

Reserveu habitació!

Cerca

Buscant disponibilitat
Carregant dades
Processant petició
Si us plau ompli el següent formulari amb les seves dades de contacte. Introduïu una adreça de correu electrònic vàlida que utilitzarem per enviar-li el val de la reserva.
Truqui'ns si té problemes per fer el pagament o si necessita algun aclariment. Si us plau ompli el següent formulari amb les seves dades de contacte. Introduïu una adreça de correu electrònic vàlida que utilitzarem per enviar-te el val de la reserva.

Que visitar?

Conegui els principals atractius culturals i arquitectònics que ofereix la ciutat de Barcelona. Els hi facilitem un mapa de situació i localització dels principals punts d'interés.

mas

logo facebook

C/ Mallorca 255, Principal
08008 Barcelona
932 15 10 40

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


paypal-logo

wifi-logo